twotimesone.blogg.se

MUMS FILIBABA

Publicerad 2012-11-28 22:34:00 i HANNAH,

Startade denna regninga onsdag med mammas nybakta bröd. Värt.
 
Dagen har väl rullat på som de flesta andra. Lite segt i skolan men ändå roligt på samma gång eftersom jag har så fina och roliga människor runt omkring mig. Skulle aldrig klara av att plugga på distans, jag skulle bli så oerhört uttråkad! Efter skolan köttade jag ordentligt på gymmet innan jag kämpade mig hemmåt genom ett blött, grått och slaskigt Stockholm. 
 
Hela långa kvällen har jag och min solstråle Emelie pluggat som galningar inför spanskaprovet vi har på fredag... Blir inte klok på den där jävla grammatiken alltså. Så mycket regler som bara krånglar till det hela. Fan vad onödigt tycker jag. Enkelt är bäst med andra ord.
 
 

Alpacka

Publicerad 2012-11-26 19:48:54 i JONNA,

Måste bara ge cred till alla alpackor i världen!! Tack för att ni lyser upp mina dagar, ni får mig ALLTID glad. Ni är unika each and everyone of you! Ni är högst upp på min önskelista. Vill bli en alpacka farmer, leva på att sticka ALLA mina kläder med er päls.

dancing in my head

Publicerad 2012-11-26 16:35:00 i JONNA,

HEEEEEEJ hos mig är det fest tydligen, grannen spelar högre än Swdedish house mafia i lördags. Typ. Den jäveln, ska överrösta honom när jag är klar med det här inlägget. Känns som att man gör allt för att undvika att skriva reportage analysen, fast egentligen är det ju inte sant. Har ju faktiskt skrivit en sida idag, dock är det ju en sån liten del av uppgiften att det knappt gör någon skillnad. NAJS.

Uuuusch knäckte precis allt tio fingrar, hatar det ljudet, alla på samma gång också. Skönt var det i alla fall.

Onödigaste inlägget hittills, ha det bra people så hörs vi sen!

LÄNGTAN EFTER SOL & VÄRME.

Publicerad 2012-11-19 19:55:00 i HANNAH,

Min sköna plugghörna. Här har jag spenderat största delen av min måndagskväll med en reportage analys samt en uppsats om psykologins framväxt. 
 
Nu har jag dragits med min förkylning/influensa(?) i dryga två veckor och herre vad jag är trött på att knapra alvedon och missbruka nässpray var enda dag. Men nu börjar det lätta lite och det känns väldans bra! Ska nog våga ta mig en tripp till gymmet imorgon om jag inte har alltför ont i halsen. Sprallig och energisk som jag är klarar jag inte av att leka soffpotatis 14 dagar i sträck utan att få springa av mig lite... 
 
Men jag har inte bara haft det tråkigt under dessa sjukdagar som tur är. Jag har bland annat umgåts med kära gamla vänner samt börjat smida reseplaner inför nästa sommar med min andra halva. Det kommer bli SÅ bra. Längtar <3
 
 

Julklappslista

Publicerad 2012-11-13 21:25:00 i JONNA,

Julen börjar tidigt i år! Är inte det nånting man säger varje år haha? I år för första gången tycker jag att det faktiskt stämmer i alla fall. Min önskelista för i år är inte speciellt lång och egentligen är det bara en sak jag tror jag kommer få, och det är inte ett solarium i alla fall haha! Men man får ju önska på en önskelista.
1. PENGAR, köper mig lycka ärligt talat. Det får låta hur de vill.
2. ETT SOLARIUM. Stort behov av ett just nu!

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Publicerad 2012-11-08 22:58:00 i JONNA,

JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ HELG!, NUUUUU TACK! Tack på förhand.

I allmänhet är jag bara så jävla (ursäkta min svordom) taggad på livet! Känner att det finns så mycket att vara glad över och se framemot, små som stora saker. Exempel på detta är:
Fredag imorgon
Swedish House Mafia koncert snart
Min fina pojkvän
Underbara vänner
God mat haha
Ny, bra musik
Skolkatalogen är på väg hem till mig
Ett antal tusen extra inkommande på kortet, utan att ha jobbat ens weho
Kommande utlands resor

OCH MASSA ANNAT.
Hoppas ni känner er en aning positivare nu i höstmörkret! puss på er
p.s. saknar ayia napa, bästa resan jag gjort i hela mitt liv 

HÖSTLOV

Publicerad 2012-11-05 19:54:00 i HANNAH,

Och såhär har mitt höstlov mer eller mindre sett ut
 

Efter nio dagars välbehövd ledighet var det idag dags för de flesta att återgå till vardagsrutiner och skola. Men inte för mig. Jag har nämligen dragit på mig lite av en förkylning och med tanke på morgondagens beeptest på idrotten kände jag att det var en bra idé att stanna hemma och vila upp mig istället.
 
Årets höstlov passerade i blixfart. Hade många trevliga dagar/kvällar med vänner och familj, men känner mig ändå inte fullt så utvilad som jag hade hoppats. Sket i plugghögen och sa åt mig själv att bara vara och njuta av ledigheten för en gångs skull, men det fungerade inte särskilt bra. Stressen och vetskapen om vad jag borde göra fanns ändå där hela tiden, tråkigt nog. Men men. Ska köra på och räkna ner dagarna till jullovet. Sju veckor kvar till riktig ledighet, längtar!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela