twotimesone.blogg.se

sup dude

Publicerad 2012-09-27 17:51:48 i JONNA,

Hejhej! Ligger i soffan med min fina lillasyster och kollar tv. Snart ska jag plugga lite till, skönt att vi inte har en miljon läxor. Känns i alla fall inte som det. Packa ska jag göra också, åker till Andreas imorgon, hemma söndag. Weho! Ha en fin kväll och hoppas ni äter en god middag lol.
(Bild från igår natt på seveneleven, köpte brownie med min fina vän)

/Jonna

vi kommer alltid ha paris.

Publicerad 2012-09-23 22:02:00 i JONNA,

Sitter här ensam i mitt rum, lyssnar på Veronica Maggio. Vilka minnen. Kollade igenom ett fotoalbum från förra sommaren. Tänkte på hur mycket som förändrats och förbättrats. 
 

SEGT

Publicerad 2012-09-19 18:54:00 i HANNAH,

Trött och förkyld. Ungefär som det brukar vara för mig såhär på hösten när skolan dragit igång och jag attackeras av alla bakterier. Typiskt att man ska vara så sablans infektionskänslig! Har nästan glömt bort hur det känns att vara frisk...nej men skämt åsido gör det mig bara så jäkla less.
 
Önskar dessutom att det fanns fler dagar i veckan. Känner att tiden inte riktigt räcker till för allt jag vill/måste göra. Måste bli bättre på att disponera den helt enkelt, så att jag hinner med allt! Okej kanske inte exakt allt, det mesta åtminstone. Ska till att börja med sluta slöplugga, men det är lättare sagt än gjort för mig som inte kan hålla fokus på något ordentligt i mer än fem minuter. Vill alltid hålla på å pula med något, typ min mobil eller något så simpelt som en hårsnodd. Konstigt jag vet, men sån är jag helt enkelt.
 
Ska sluta babbla nu, har nämligen fått sällskap av min kära pluggkompanjon kvällen till ära. 
 
/ Hannah
 
 
Slängde ihop en mumsig köttbullesallad till oss - enkelt å gott!
 

tiden är inne.

Publicerad 2012-09-18 19:49:00 i JONNA,

Rubriken lät lite väl domedags aktig, men det är väl bra att förbereda sig eftersom världen ändå kommer gå under snart enligt mayaindianderna!

Men, till saken nu Jonna! Det är dax för mig att presentera mig här på bloggen, jag är ju ändå en av huvudpersonerna här. Jag heter Jonna, 17 jordsnurr och jag tycker om att leva helt enkelt. Att skratta och äta mat är två stora intressen jag håller kärt om hjärtat. Två saker som gör livet lite mer värt att leva, enligt mig. Sen finns det ju familj och vänner såklart som jag mer än gärna spenderar tid och pengar med. Foto och skrivande är något jag tycker om att göra också. Jag har haft en blogg tidigare, den är det nu lösenords skydd på så man slipper bli mobbad haha!

Det var väl ungefär det jag hade att säga i mitt första inlägg, nu är det väl bara att vänta på att bli lika stor som Kenza.
/Jonna
Bild jag tog i New York förra året, har inte mycket annat roligt att erbjuda just nu!

NÅGOT NYTT

Publicerad 2012-09-17 22:08:00 i HANNAH,

Det här med att blogga har nog aldrig riktigt kännts som min melodi. Har varken haft tid, ork eller intresse för det tidigare - trots att jag själv läser en herrans massa bloggar. Men nu ska jag, i samband med min textkommunikationskurs, ändå göra ett försök, så får vi se hur det går!
 
Jag är för det mesta en väldigt glad och positiv tjej som fullkomligt älskar att resa. Det absolut bästa jag vet, inga tvivel om den saken och jag är glad att resten av mina familjemedlemmar är lika resgalna som jag. Min inte så speciella vardag består oftast av plugg, träning, två jobb, underbara vänner och allt sånt där som hör tonåren till. Jag lär nog skriva om lite allt möjligt här, det som faller mig in helt enkelt. 
 
/ Hannah
 
 
Bild från Rhodos augusti 2012

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela